Bog – Ægte Tæpper – knyttet med kærlighed

Den anerkendte bog ” Ægte tæpper Knyttet med kærlighed” er interessant for enhver, som interesserer sig for boligindretning, design, kunsthåndværk og naturligvis ægte tæpper. Bogen er på 268 sider og indeholder mere end 650 billeder og illustrationer.

Læseren bliver på et let forståeligt sprog informeret om de ægte tæppers historie, aktuelle produktionsmetoder kontra gamle, samt det aktuelle tæppemarked. Men bogen indeholder også levende fortællinger om exceptionelle handler til millioner af dollars, tilblivelsen af verdens største tæppe på mere end 5.600 m2 og ikke mindst familiens og forfatterens egne oplevelser hos nomaderne og i landsbyerne langt ude på landet i Iran.

 

Bogen er interessant for enhver, som ejer ægte tæpper, eller som påtænker at anskaffe sig et eksemplar af dette fantastiske kunsthåndværk. Den er informativ og kan ruste potentielle tæppe købere til at undgå mange af de ellers så oplagte faldgruber på tæppemarkedet.

Forfatteren Martin Munkholm er ‘opvokset’ i en tæppeforretning. Ægte tæpper har således været en naturlig del af hans liv helt fra barnsben. Som 16-årig arbejdede han som fårehyrde i tre måneder i England. Desuden er han udlært som tæppehandler i et af datidens største engrosfirmaer for persiske tæpper i Hamborg.

Han er formand for Brancheforeningen for Orientalske Tæpper og har undervist på universitetsniveau om ægte tæpper i Iran. Han har deltaget i adskillige interviews og tv-udsendelser på iransk tv. Desuden står han og familien Munkholm bag dokumentarfilmen ”Ægte Tæppekærlighed”, som er kendt fra TV stationen dk4. Han har endvidere været aftenens ekspert på Danmarks National TVs forbrugerprogram KONTANT og er en flittig foredragshold

Lektørudtalelse (uddrag):

Denne vægtige bog om persiske tæpper er en glimrende opslagsbog og yderst informativ læsning for alle, der interesserer sig for ægte tæpper. Både for nybegyndere og specialiserede samlere.

En flot, letforståelig, factsmættet og opdateret bog, hvor forfatteren får formidlet sin store passion og viden om ægte tæpper. På glimrende vis formår han desuden at knytte historie, samfundsforhold, mennesker og tæpper sammen, og man vil efter endt læsning være bedre rustet til at vurdere, hvad det er, man står overfor, når man betragter et ægte tæppe.

Mig bekendt findes der ikke noget på dansk, der på samme vis går i dybten med ægte tæpper fra Iran.

Bogen anbefales til de fleste biblioteker

Thomas Ry Andersen

kr. 350,-

På lager

Varenummer (SKU): 26325 Kategorier: ,

Deres sikkerhed

Familien Munkholm har siden 1953, opbygget en solid ekspertise. Erfaring og netværk, samlet gennem 4 generationer er Deres sikkerhed for at få det helt rigtige tæppe til en fair pris.

Lang bytteret og returret

Et års bytteret samt 30 dages fuld returret.