Familien Munkholm udvælger egenhændigt, og med stor omhu, alle tæpperne til udstillingen. Familien har siden 1953, opbygget en solid ekspertise inden for persiske tæpper og kelims. Erfaring og netværk, samlet gennem 4 generationer, er Deres sikkerhed for at få det helt rigtige tæppe til en fair pris. I Belle formidles ægte ægte tæpper frem for ægte kopitæpper. Belle Carpets & Rugs servicerer og leverer nøje udvalgte tæpper til virksomheder og private hjem i hele Skandinavien og Europa. Vurdering, vask og reparation af ægte tæpper udføres. Familien køber også tæpper fra samlere og private hjem samt formidler køb og salg.

Direkte import af ægte persiske tæpper fra Iran/orienten sikrer Dem de rigtige tæpper i den bedste kvalitet, til priser der tåler enhver sammenligning. Familien Munkholm har rejst jævnligt i Iran/Persien siden 1976 og nyder stor respekt og tillid i hele tæppebranchen. Familien har i dag gode kontakter over alt i Iran/orienten.


Martin Munkholm, formand for Brancheforeningen for orientalske Tæpper (2009-2016)

Belle Carpets & Rugs har altid et stort udvalg af ægte orientalske kvalitetstæpper og kelims på lager. Der er kvalitetstæpper for enhver smag og i alle prislag. Alle tæpperne er personligt udvalgt af et af familiens medlemmer.