Lang bytte- og returret

Et års bytteret til fuld pris på ægte tæpper og kelim

30 dages fuld returret

Belle Carpets & Rugs tilbyder 30 dages fuld returret på alle ægte tæpper og kelim, samt et års bytteret til fuld pris, gældende fra købsdatoen. Dette gælder for alle håndknyttede tæpper og kelim, som er solgt fra eget lager.

Byttegarantien, et års bytteret, er gældende fra købsdatoen på alle ægte tæpper og kelim, som ikke sælges til reduceret pris. Bytteretten gælder ikke for særlige tæpper, som er skaffet til køberen efter dennes særlige ønsker om størrelse, farve eller kvalitet.

Vi ved, at enhver kunde gerne vil være sikker på at have købt det helt rigtige ægte tæppe eller kelim. Derfor tilbyder vi denne ekstraordinære bytteservice på alle vores særligt udvalgte orientalske kvalitetstæpper og kelim.

Hvis du er i tvivl, om det ægte tæppe eller kelim du har købt i Belle er det rigtige, er du meget velkommen til at henvende dig til os.
Så vil vi gøre, hvad der står i vores magt for at hjælpe dig med at få den rigtige mavefornemmelse.
Enten ved at konkludere at tæppet faktisk er det rette, eller ved at hjælpe dig med at finde et andet ægte tæppe i stedet.

For langt de fleste kvalitetstæpper har det ingen betydning, at de bliver brugt et stykke tid. Det er naturligvis vigtigt at tæppet er som nyt, når det leveres retur. Det skal være klar til, at den næste kunde forelsker sig i det. Hvis tæppet er snavset, er det nødvendigt at få det vasket, for at det kan godkendes til bytte.

I Belle har vi ydet denne ekstraordinære bytteservice i mere end 30 år. 

I nogle tilfælde bytter vi ægte tæpper, som vi selv har solgt for 10 – 60 år siden. I disse tilfælde er det ikke til fuld pris og vi er ikke forpligtet til at tage disse tæpper i bytte. Det er ikke vigtigt for os, at tæpperne skal være købt i Belle, når bare vi kan lave en byttehandel, som gør begge parter tilfredse med udfaldet, så er det en god handel efter vores mening. 


„Der hører to tilfredse parter til en god handel.“

Læs Handelsbetingelserne her