Bæredygtighed og luksus forenet:
Moderne indretning med ren natur tæpper

Forkæl dig selv og dit hjem, med et unikt og ægte natur tæppe

Går du med tankerne om at skabe det helt rigtige tæppe i den helt rigtige kvalitet, med de helt rigtige farver til din bolig?
Så er et skræddersyet REN NATUR tæppe lige det du står og mangler.

Udfyld vores formular med dine ønsker til kvalitet, type, dimensioner og farver, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Læs mere og se mulighederne for REN NATUR tæpper herunder

Indret med et unikt og skræddersyet luksus tæppe

Alle REN NATUR Tæpper er håndlavede. Selvom de er produceret som del af et ensrettet koncept vil de altid være unikke, da man ikke kan sortere de naturlige farver og knytte knuderne 100% ens hver gang.

Vores REN NATUR tæpper fås i to kvaliteter:
Eksklusiv Terra kvalitet pr. m2 kr. 2.600,-
Luksus Alpaka kvalitet pr. m2 kr. 11.500,-

På billedet ses et eksempel af den eksklusive Terra kvalitet i et ensfarvet tæppe

Vælg din egen naturlige farve til dit nye tæppe

Alle REN NATUR Tæpper fås ensfarvet, kaldt UNI, i farvemulighederne fra nedenstående farvekort, eller med mønster som set på billedet

Vælg selv dit tæppes form og størrelse

Alle REN NATUR Tæpperne findes i standard-størrelser, men kan også produceres i specielle former som set på illustrationerne herunder. Størrelserne kan tilpasses op til 400 cm. i bredden og 600 cm. i længden. Dette koster ikke ekstra, men ventetid må påregnes.

Eksempler på standard størrelser af et Lille tæppe:

 • 65 x 45 cm.
 • 90 x 70 cm.
 • 120 x 80 cm.
 • 150 x 100 cm.

Eksempler på standard størrelser af et Mellem tæppe:

 • 180 x 120 cm.
 • 200 x 130 cm.
 • 200 x 150 cm.
 • 240 x 170 cm.

Eksempler på standard størrelser af et Stort tæppe:

 • 250 x 200 cm.
 • 300 x 200 cm.
 • 300 x 250 cm.
 • 350 x 250 cm.

Etisk stil og komfort: Ren natur tæpper i moderne indretning

Hvad er REN NATUR Tæpper?

REN NATUR Tæpper er skabt af naturlige, ufarvede garner som er fulde af lanolin. Disse slidstærke tæpper af håndspundne garner er nemme at holde. De er skabt i Indien og Nepal af økologiske og bæredygtige materialer og med størst mulig hensyntagen til miljøet.

REN NATUR Tæpperne passer ind i ethvert hjem og stilart. Tæpperne danner grundlag for et hyggeligt hjem, hvor man virkelig kan føle sig godt tilpas og have god samvittighed, med de indretningsvalg man har truffet. Det er harmoniske omgivelser, man kan nyde at slappe af i.

REN NATUR Tæpperne og konceptet bag dem er opstået lidt uden for Wien i Østrig, hvor hele familien Barfuss, i to generationer, er engageret i virksomheden. De nærer alle stor kærlighed til ægte tæpper, indretning og design. De er blevet opmærksomme på, hvor bæredygtige ægte tæpper er, og har gjort et stort nummer ud af, at gøre deres egen produktion endnu mere bæredygtig end normalt. Med stor iver har de og deres medarbejdere skabt et koncept omkring bæredygtige tæpper, som er helt unikt.

Holdbar og lækker kvalitet, med god samvittighed

Den smukke og enestående kollektion af REN NATUR Tæpper forener en krævende livs- og indretningsstil med en god miljøsamvittighed. Tæpperne indbyder til hjemlig hygge med deres vamsede bløde overflade. Man vil helst bare gå på dem med bare fødder. Det er naturens skønhed; ædel, ren og ægte.

Alle REN NATUR Tæpper skabes uden undtagelse i hånden, i Indien og Nepal, uden brug af farvestoffer. De er slidstærke og nemme at holde. Der anvendes udelukkende håndspundne garner, som stammer fra Sardinien, New Zealand, Tibet og Kashmir. De mest luksuriøse tæpper knyttes af alpakauld, som kommer fra Syd Amerika.

Sådan passer du på dit natur tæppe

Til almindelig daglig vedligehold kræves der ikke andet end almindelig støvsugning. Hvis tæppet bliver meget snavset eller hvis man spilder væske på det, kan man med fordel suge væsken op ved at dække pletten med køkkenrulle og træde på den, så den optager væsken. Snavs eller rest af pletter kan vaskes af med en fugtig klud med lidt hårshampoo eller opvaskemiddel. Den sidste rest af plet samt sæberester fjernes med en klud og klart vand. Det er vigtigt, at så meget væske som muligt fjernes og at tæppets grundvæv får luft så det kan tørre så hurtigt som muligt.

I tilfælde af særlig genstridig snavs eller pletter, kan tæppet vaskes via den specialforretning, hvor du har købt det.