Opdag værdien i dit orientalske tæppe: Få en professionel vurdering i dag

Gratis vurdering af ægte tæpper i Belle

I Belle vurderer vi gerne dine ægte tæpper og kelim, helt gratis. Det kræver blot, at du laver en forudgående aftale med os og bringer tæpperne til Belle.

Vurdering af ægte tæpper og kelim i dit hjem

Hvis vurderingen skal finde sted udenfor Belle eller hvis vurderingen skal være skriftlig, må vi fakturere kr. 800,- pr. time + moms og rejseomkostninger.

Martin Munkholm har udført utallige vurderingsopgaver for blandt andre samlere, forsikringsselskaber, Det Danske Toldvæsen, skifteretten og ikke mindst for Brancheforeningen For Orientalske Tæpper.

Kontakt Martin Munkholm direkte på telefon: 20290429 eller mail: martin@belle.dk

Derfor kan det være fordelagtigt at få vurderet sine ægte tæpper og kelim

Der er mange gode grunde til at få vurderet ægte tæpper. Det kan være noget man gør i forbindelse med sine forsikringer, enten præventivt eller i forbindelse med en konkret forsikringssag. I Belle vurderer vi ofte ægte tæpper og kelim i forbindelse med dødsboer. Dette kan være for skifteretten eller bare arvingerne selv, som ønsker at vide, hvad de har arvet og om det repræsenterer en værdi. Andre ønsker en vurdering af deres ægte tæpper, fordi de påtænker at skille sig af med dem. Endelig kan det være almindelig nysgerrighed, der motiverer folk til at få lavet en vurdering.

Det er vigtigt at vide, hvad man vil med sin vurdering

Er det tæppernes salgsvurdering her og nu man vil have oplyst, så skal man gøre op med sig selv, om man vil sælge på en auktion, om man vil sælge privat eller måske til en tæppehandler. I de nævnte tre tilfælde kan der være meget store forskelle på tæppernes vurderingspriser.
Man skal dog i disse tilfælde forvente forholdsvis lave vurderinger.

Hvis det er tæppernes genanskaffelses-vurdering man ønsker oplyst eller værdien i forbindelse med et formidlingssalg, vil vurderingen typisk ligge i et højere niveau. Dette er også tilfældet i forbindelse med byttehandler.

Alt efter hvad det er man ønsker at opnå med vurderingen, kan det være fordelagtigt at anskue sagen fra flere vinkler, da forskellene på de forskellige udgangspunkter kan resultere i vurderinger, der er meget forskellige.

Vurdering i Tæppehandlernes brancheforening

Hvis man ikke føler sig overbevist om den eller de vurderinger, man får hos tæppehandlere, forsikringsfolk eller auktionshuse kan man få lavet en uvildig vurdering hos Brancheforeningen For Orientalske Tæpper. Her vurderes tæpperne af tre kompetente og erfarne tæppehandlere, som sammen når frem til en konklusion. Dette vurderingsarbejde sker mod betaling og den aktuelle pris for vurderingen kan altid ses på Brancheforeningens hjemmeside.

Klik her for Brancheforeningen for Orientalske Tæpper