Om Keisery

Keisery, Anatolien Tyrkiske tæpper Tyrkiske tæpper er lige så ægte og originale som de persiske. De fine, antikke og gamle eksemplarer er da også både eftertragtede og værdifulde. Men arbejdslønnen  i Tyrkiet er blevet for høj til, at der kan produceres  kvalitetstæpper til overkommelige priser. Sammenlignet med de persiske tæpper...

Læs mere

Showing the single result

Showing the single result

Mere om Keisery

Keisery, Anatolien

Tyrkiske tæpper

Tyrkiske tæpper er lige så ægte og originale som de persiske. De fine, antikke og gamle eksemplarer er da også både eftertragtede og værdifulde. Men arbejdslønnen  i Tyrkiet er blevet for høj til, at der kan produceres  kvalitetstæpper til overkommelige priser. Sammenlignet med de persiske tæpper er de tyrkiske forholdsvis dyre, og der produceres heller ikke så store mængder tæpper i Tyrkiet som tidligere. Tyrkiet er blevet et yndet rejsemål, og nogle tæpper fremstilles pri- mært med henblik på salg til turister. Der findes smukke, originale tæpper fra Tyrkiet i handelen, men der er blevet langt imellem dem, og man bør se sig godt for og være kritisk, hvis man over vejer at anskaffe sig et eksemplar.

Kilde:
Dette er et uddrag fra bogen Ægte tæpper knyttet med kærlighed, skrevet af Martin Munkholm.
Denne informative tæppebog kan endvidere lånes på danske biblioteker og købes her på hjemmesiden: https://belle-rugs.dk/dk/ekspertise/taeppebog/Bogen er udgivet af Muusmann forlag.
Se mere her: http://muusmann-forlag.dk/

Nedenfor kan du finde vores udvalg af Keisery tæpper.